funcform.se - Information om Funcform    Formgivning    Funktionell form    Funktionell butiksinredning

Design av butiksinredning

Konkurrensen mellan de fysiska butikerna blir hårdare och tuffare. Dessutom ökar näthandeln lavinartat och butikerna på stan funderar mycket över hur de ska möta denna form av köpbeteende.

Det finns en sak som nätbutikerna inte kan matcha och det är känslan av att gå in i en fysisk butik. En väldesignad butik med färger och kanske lukter, ljussättning och synnerligen vänlig personal är en konkurrensfördel som nätbutiker inte kan erbjuda.

Mer om butiksinredning

Funktionell butiksinredning

Här skriver vi om funktionell butiksinredning. I texterna nedan finns tips och funderingar om sådant som har med butiksinredning att göra.

 

Konditorikylar för tårtor

En riktigt bra konditorikyl för tårtor håller rätt temperatur och gör det möjligt för kunden att se det som erbjuds på ett attraktivt sätt. För den som jobbar bakom kyldisken så finns det dock mer att tänka på än god sikt och fräscht innehåll. När man väljer bland konditorikylar så ska man verkligen vara noga med att se över hur man på ett smidigt sätt kommer att kunna flytta på tårtorna. Dels så kan det ju vara så att en kund insisterar på att få prinsesstårtan som står allra längst fram och som kom in samma dag, och dels så kan man behöva rumstera om för att se till att det som bör säljas först enklast kommer ur kylen.


Konditorikylar med fräscht innehåll

För att innehållet i konditorikylar ska förbli fräscht så måste man förstås hålla rätt temperatur hela tiden. Det här gör man med hjälp av bra backupsystem så att man aldrig drabbas av för långa strömavbrott. En annan sak är den ordning som man håller i konditorikylen. Om man alltid har bra koll på varje varas utgångsdatum så missar man inte en tårta som till sist kan bli alltför gammal och påverka resten av varorna som finns i kyldisken.© funcform.se